news_thumbnail

Garanții și Revizii

- Service

Garanția Suzuki

Autovehiculele Suzuki beneficiează de garanţia 3 ani sau 100.000 KM oferiți de către Producător și extinderea de până la 10 ani sau 200.000 KM oferită prin intermediul service-ului nostru autorizat Suzuki.

Suzuki vine în întâmpinarea nevoilor şi dorinţelor dumneavoastră, de a diminua costurile de întreţinere cât şi de a beneficia de metode de creştere a valorii de revânzare, prin extinderea perioadei de garanţie a vehiculelor noi cu șapte ani.

Garanţia Extinsă reprezintă un avantaj evident care vă asigură o perioadă de garanţie prelungită pentru eventualele defecţiuni ale celor mai importante componente ale vehiculului (motor, cutie de viteze, turbina si sistem hybrid) oferindu-vă atât confortul în exploatare, cât şi un excelent raport calitate-preţ asupra tuturor modelelor Suzuki.

Garanţia Extinsă acoperă costuri legate de piesele de schimb şi de manoperă, pe care le percepem atunci când defecţiunea este cauzată exclusiv de vicii de fabricaţie (de material sau de montaj).

Revizii auto

Revizia auto constituie cel mai important lucru pentru buna funcționare a Suzuki-ul tău. Este foarte important ca operaţiunile de revizie să fie efectuate regulat, fie la intervale de distanţă, fie la intervale lunare (oricare situaţie survine prima).

În cadrul reviziilor auto se efectuează urmatoarele proceduri:

  • schimbare filtru de ulei;
  • înlocuire filtru de aer;
  • înlocuire filtru de habitaclu;
  • înlocuirea uleiului uzat din motor;
  • inspecția nivelelor lichidelor;
  • verificarea uzurii placuțelor de frănă.